Δυο νέα έργα 4,2 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια

30.03.2014 | ZASKAR

Με εισήγηση του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου στη Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προ- γραμματισμού της Περιφέρειας Αττικής, Λεωνίδα Αθανασιάδη, εγκρίθηκαν μεταξύ άλλων η σύ- ναψη Προγραμματικών Συμβάσεων μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη για την υλοποίηση των έργων (α.) “Οδοποιία Ελαιώνα ΣΤ”, προϋπολογισμού 3.200.000,00€ που αφορά στην εκτέλεση εργασιών για τη διάνοιξη ή ανακατασκευή οδών στην περιοχή του Ελαιώνα και (β.) “Διαμόρφωση Πλατείας στα όρια του Δήμου Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη”, προϋπολογισμού 970.000,00€ όπου στο χώρο της παρέμβασης κατασκευάστηκε το 19ο Δημοτικό Σχολείο.

Δυο νέα έργα 4,2 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο Δελτίο Τύπου, τα παραπάνω έργα θα χρηματοδοτηθούν από ιδίους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

Ο κ. Αθανασιάδης σε σχετικές δηλώσεις του τόνισε:

 

Λεωνίδας Αθανασιάδης

 

Προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να προσπαθούμε, στο πλαίσιο πάντα των αρμοδιοτήτων μας, να υπηρετούμε τους πολίτες, να γινόμαστε αρωγοί στοχευμένων δράσεων που μεταξύ άλλων συν- τελούν στην τοπική και ευρύτερα στην περιφερειακή ανάπτυξη και να αποδίδουμε στο κοινωνικό σύνολο αυτό που πραγματικά μπορεί και οφείλει να προσφέρει η Τοπική Αυτοδιοίκηση.

facebook Μοιράσου το στο facebook

Σχετικά Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο “Δυο νέα έργα 4,2 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια”

Σχολιάστε